Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Ontstoppingsdienst

Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 klaar om u te helpen met het ontstoppen van uw riool of de leiding van uw wc, gootsteen, douche of bad. We doen niet alleen aan ontstoppen, u kan ons ook contacteren voor geurdetectie, een camera inspectie of om uw putten, riolering of mazouttank te reinigen. Contacteer ons vrijblijvend voor een prijs offerte.

Ontstoppingsdienst –ontstoppen van uw riool, gootsteen, wc, douche of bad

Zowat ieder sanitair apparaat kan verstopt raken. In sommige gevallen zal deze verstopping zich niet beperken tot een apparaat: dan zal u hoogstwaarschijnlijk moeten overgaan tot het ontstoppen van de gehele waterleiding of riolering. Onze ontstoppingsdienst staat gelukkig 24/7 klaar. Of het nu gaat om een riool of de leiding van uw wc, douche, bad of gootsteen, met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat de ontstopping snel verdwijnt. Dit ontstoppen gebeurt prijs efficiënt. We werken bovendien met professionele tools zodat we de leidingen niet ongewenst beschadigen.

 

Camera inspectie van riolering

Door middel van camera inspectie kunnen onze loodgieters uw riolering in kaart brengen. Zo ontdekken we waar uw riool zwak staat. Dit is vooral nuttig om toekomstige problemen te voorkomen. Voor zo’n rioolinspectie betaalt u steeds een vaste prijs.

 

Geurdetectie – geurhinder opsporen en verwijderen

Last van een doordringende rioolgeur in huis? Dan ga je best over tot geurdetectie. Via een rookgenerator kunnen onze professionals snel de oorzaak van de geurhinder opsporen. Vervolgens zorgen we ervoor dat de stank verdwijnt.

 

Putten, riolering en mazouttank reinigen

U kan ons ook steeds contacteren voor het reinigen van uw riolering, mazoettank of een van de vele sanitaire putten (beerput, regenput, septische put,…). Daarnaast reinigen we ook vijvers, kelders en garages.

 
Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78