Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Dakrenovatie

Wilt u het lek in uw dak opsporen? Uw dakgoot vervangen of herstellen? Of denkt u eerder aan een grondige renovatie waarbij we uw dak volledig vernieuwen? U kan ons team contacteren voor iedere soort dakrenovatie, of 24/7 om uw dak dringend te herstellen, dit zowel voor een plat als hellend dak.

Bel ons: 0495 56 37 78

Dakgoot herstellen of vervangen

Wanneer je merkt dat je dakgoot lekt dan laat je deze best zo snel mogelijk herstellen. Een lekkende dakgoot kan immers leiden tot ernstige waterschade. Zo’n reparatie zal bovendien vaak erger voorkomen: wanneer de schade aan je dakgoot te groot is zit er niets anders op dan deze te laten vervangen door een nieuwe. U kan ons voor beide zaken contacteren.

Dakrenovatie – renovatie van hellend of plat dak

Via een grondige renovatie van uw plat of hellend dak kan u al gauw tot 30% besparen op uw energierekening. De meeste mensen denken dat zo’n renovatie alleen mogelijk is dankzij het vernieuwen of herstellen van de oude dakbedekking. Toch is er ook een alternatief dat in prijs zelfs veel goedkoper is, namelijk het plaatsen van een nieuw dak bovenop het reeds aanwezige dak. Dat de kostprijs van zo’n nieuw dak lager ligt dan het vernieuwen van de bedekking valt te verklaren door het feit dat er bij deze dakrenovatie normaal geen afbraakwerken plaatsvinden. Een persoonlijke offerte voor deze dakwerken kan u bekomen door ons vrijblijvend te contacteren. Tot slot willen we er ook nog op wijzen dat we het hier niet alleen hebben over het dak van uw woonhuis. Indien gewenst kunnen we ook de dakbedekking van uw tuinhuis vervangen.

Lek in dak opsporen & dak ontmossen

Merkt u dat er op uw plafond en/of muren vochtplekken ontstaan? Dan is de kans reëel dat u te kampen heeft met een lek in het dak. Bij het opsporen van de lekkage komt heel wat knowhow kijken. Onze vakmensen hebben gelukkig steeds het nodige gereedschap op zak. Na het opsporen van de leklocatie kunnen we meteen ook de dakschade herstellen door een deel van de dakpannen of dakbedekking te vervangen. Een van de mogelijke redenen waarom er een lek ontstaat is mosvorming. U kan ons daarom ook steeds contacteren om uw dak preventief te ontmossen.

Werken aan uw dak?
Bel 0495 56 37 78

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78