Speedy Loodgieter
speedyloodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

LOODGIETER 24/7 snelservice

Voor dringende herstellingen

Speedy loodgieter staat steeds 24/7 klaar voor een reparatie. We helpen u met het onderhoud van uw boiler, ventilatie, sanitair,… en u kan ons ook inschakelen als ontstoppingsdienst, aardgas installateur of schoorsteenveger. Verder helpen we u met ontkalken, rioleringswerken, kleine elektriciteitswerken of een dakrenovatie.

Voor dringende klusjes

Dringend een loodgieter nodig? Klusjesdienst Speedy Loodgieter staat steeds 24/7 klaar om u te helpen met al uw urgente klusjes. Hieronder een overzicht van de aangeboden diensten.
 

Loodgieter: 24/7 beschikbaar voor onderhoud of reparatie

U kan ons bellen voor een reparatie of onderhoud van uw gasketel, boiler of sanitair. Ook helpen we u met ontkalken, rioleringswerken, betonboringen of kleine elektriciteitswerken. Onze klusjesman is daarnaast ook inzetbaar als aardgas installateur of schoorsteenveger.
 

Onstoppingsdienst: leiding van wc, gootsteen, douche,… ontstoppen

Last van een geurhinder? Onze ontstoppingsdienst komt meteen ter plaatse om de leiding van uw wc, gootsteen of douche te ontstoppen. Is uw riolering verstopt, dan zullen we eerst de verstoppingslocatie opsporen via een rioolinspectie met camera. Na zo’n inspectie kunnen we uw riool dan gericht ontstoppen.
 

Ventilatie: ventilatiesysteem reinigen – onderhoud luchtkanalen

Een mechanische ventilatie laat je best regelmatig schoonmaken. Het reinigen van zo’n ventilatiesysteem komt neer op een grondig onderhoud van de ventilatiekanalen en ventielen. De kosten zijn iets hoger wanneer je een wtw wilt laten schoonmaken.
 

Dakrenovatie: lek in dak opsporen – dakgoot herstellen – renovatie dak

Een lek in uw dak? Onze loodgieters komen dit meteen opsporen en dichten. Wanneer uw dakgoot defect is kunnen we deze herstellen of vervangen. U kan ons ook steeds contacteren voor het vernieuwen van uw dak dmv een dakrenovatie.

Snelle interventieteams 24/7

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78