Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Boiler

Een boiler aansluiten of vervangen? Wij doen dit 24/7. Ook het onderhoud van uw boiler is belangrijk. De controle van een gasboiler is zelfs wettelijk verplicht. We voorkomen zo dat uw elektrische boiler, doorstroomboiler, zonneboiler... rendementsverlies lijdt.

Een onderhoud van uw boiler of een boiler installeren?
Bel 0495 56 37 78

Onderhoud en controle boiler

Een tweejaarlijkse controle van uw gasboiler is bij wet verplicht. Dit onderhoud is niet verplicht voor andere soorten boilers (zonneboiler, elektrische boiler, warmtepompboiler, doorstromer, keukenboiler,…) maar dat betekent niet dat zo’n onderhoud een overbodige luxe is. Een aangekalkte boiler lijdt bijvoorbeeld heel wat rendementsverlies. Onze vaklui weten als geen ander hoe ze deze boilers moeten reinigen. Wacht dus niet tot uw boiler lekt maar schakel op tijd een vakman in om uw boiler na te kijken. Deze kan dan vervolgens ook overgaan tot reparatie.

 

Installatie boiler

Een nieuwe boiler gekocht of van plan deze aan te schaffen? Dan laat u deze best aansluiten door onze professionals. We zijn vertrouwd met zowat alle bekende merken: Ariston, Vaillant, ACV, Daalderop, Junkers, Bulex, Inventum,… Indien nodig zullen we meteen ook de te vervangen boiler verwijderen.

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78