Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Ontkalken

Een verkalkte boiler verliest efficiëntie, je laat deze dus best tijdig ontkalken. Hiervoor kan je ons 24/7 contacteren. Daarnaast kunnen we ook de kalkaanslag in uw waterleiding of de kalkaanslag in uw toilet (de zogenaamde urinesteen) professioneel verwijderen.

Boiler, toilet of waterleiding ontkalken?
Bel 0495 56 37 78

Boiler ontkalken

Boilers maar ook leidingen worden na verloop van tijd getroffen door verkalking. Kalkaanslag heeft een isolerend effect. Je elektrische boiler zal dus minder snel opwarmen. Ook zal deze meer energie verbruiken. Het ontkalken kan gelukkig snel gebeuren. Na een simpel telefoontje komen onze vaklui ter plaatse om de klus te klaren. De twee meest voorkomende boilermerken zijn Ariston en Bulex. Toch maakt het merk boiler in principe niet zoveel uit, Speedy Loodgieter kan zowat ieder merk ontkalken.

Ontkalken van de waterleiding

Verkalking treft ook waterleidingen. Het debiet van je leiding kan in sommige gevallen met meer dan de helft verminderen. Ook daalt de levensduurte van elektrische apparaten die op deze waterleidingen zijn aangesloten. Tijdig ontkalken is dus ook hier de boodschap. Wil je de ontkalking permanent stoppen dan kun je een ontkalker laten installeren. Deze filtert de waterleiding constant. U kan ons vrijblijvend contacteren voor een prijs offerte.

 

Urinesteen verwijderen

Urinesteen ontstaat door een combinatie van urine en kalk. Deze hecht zich in de sifon van een toilet en kan behoorlijk stinken. Sommige producten kunnen ervoor zorgen dat de typische geur tijdelijk verdwijnt. Deze producten zijn echter schadelijk op lange termijn. Om urinesteen efficiënt te verwijderen contacteert u best een professional.

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78