Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Prijzen

We rekenen een vast uurloon aan voor onze loodgieter, schoorsteenveger en klusjesdienst. Wat we doen maakt in principe niet uit: rioleringswerken, sanitair plaatsen, een centrale verwarming repareren,… de kosten zijn hetzelfde. Wel varieert de prijs naargelang de dag en het uur waarop we werken.

Wenst u een vrijblijvende offerte?
Bel 0495 56 37 78

Speedy loodgieter hanteert een vast uurloon voor het eerste werkuur. Hierna worden de kosten berekend per half uur. Omdat we als loodgieter een 24/24 service bieden is deze prijs afhankelijk naargelang het uur en de dag. Diensten die onze loodgieterij o.a. verricht: rioleringswerken (indien uw riool toe is aan reparatie of wanneer u uw riolering wilt vernieuwen), een wc, toilet, bad of ander sanitair apparaat plaatsen, de reparatie van uw centrale verwarming, het ontkalken van uw boiler of het plaatsen van een ontkalker op de waterleiding. Omdat onze prijs afhankelijk is van het aantal gewerkte uren, kan u ons steeds bellen voor een schatting van de kosten. Deze prijzen zijn ook van toepassing voor het schoonmaken van een cv ketel of voor schoorsteenvegen. Onze schoorsteenveger zal uw schoorsteen dus reinigen aan dezelfde prijs. Tot slot valt ook onze klusjesdienst onder dit uurtarief: onze klusjesman helpt o.a. met kleine elektriciteitswerken, kleine klusjes en herstellingen. Dit zowel aan huis als in bedrijven, instellingen en scholen. Onze standaardprijs wordt berekend voor werken tijdens de week, tot 19u. Wenst u een beroep te doen op onze diensten na 19u of op een zaterdag dan wordt de prijs van het dagtarief met 50% vermeerderd. Een verhoging van 100% wordt toegepast wanneer u ons nodig heeft na 22u of op een zondag of een feestdag. Deze prijzen zijn inclusief verplaatsing en exclusief belasting. Toch nog vragen? Neem contact op en we bezorgen u vrijblijvend een offerte voor onze loodgieter.

Dagtarief loodgieter €135
Extra 30min. €30
Avondtarief (vanaf 19u) + zaterdag Dagtarief + 50%
Extra 30min. + €50
Nachttarief (na 22u) + zondag/feestdagen Dagtarief +100%
Extra 30min. + €50

Prijzen incl. verplaatsing en 1 werkuur / excl. btw (1 man 1 werkuur of 2 man 0.5 werkuur)
Bij annulatie van een opdracht door de klant na voorrijden, m.a.w nadat onze loodgieter ter plaatse is, zijn we gerechtig een schadevergoeding aan te rekenen van min €125 excl. btw overdag . Hetzelfde geldt ingeval van nutteloze verplaatsingen doordat de klant niet aanwezig is op de plaats waar de werken moeten worden uitgevoerd. Is het weekend, avond, nacht of een feestdag dan zal er 185 €  excl. btw worden aangerekend.

 

Meer weten over onze prijzen?
Bel 0495 56 37 78

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78