Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Ontstoppen

Last van een verstopte leiding? Of deze leiding nu verbonden is met uw riool, wc, gootsteen of douche, een verstopping gaat vaak gepaard met geurhinder. Dmv camera inspectie kan onze ontstoppingsdienst de ontstopping opsporen. Vervolgens kunnen we de leiding dan vakkundig ontstoppen.

Dringend een ontstoppingsdienst nodig?
Bel 0495 56 37 78

Vloeit uw afvalwater moeilijk weg? Last van geurhinder? Als u een van deze twee symptonen herkent dan heeft u mogelijks last van een verstopping. Om dit te verhelpen zullen we doorgaans eerst de ontstoppingslocatie opsporen. De verstopping kan zich beperken tot de leiding van een apparaat, bv. uw wc, gootsteen of douche, maar soms ligt het probleem ook veel dieper, de verstopping bevindt zich dan ergens in uw riool. Het ontstoppen van zo’n verstopping kan in beide gevallen gelukkig snel gebeuren. Bevindt de verstopping zich in uw riool dan zullen we met een kleine camera een rioolinspectie moeten uitvoeren. Via zo’n inspectie ontdekken we dan niet alleen de locatie van de verstopping maar ook de oorzaak: dat kan een verzakking zijn, een contructiefout, maar evengoed een ingroeiende boomwortel. Een andere vaak voorkomende oorzaak is verkalking. Dit zie je bv. wel eens bij toiletten, daar vormt de kalkaanslag urinesteen in de leidingen. Ook deze kalkaanslag kunnen we steeds verwijderen.

 

Ontstoppen wc, douche en keuken

Als loodgieter ontstoppen we niet alleen de leiding van uw toilet of wc, ook het ontstoppen van uw douche, gootsteen, lavabo, keuken of waterleiding behoort tot onze specialiteiten.

Speedy Loodgieter is een expert in het snel en efficiŽnt ontstoppen van zowat ieder toestel dat op de waterleiding staat aangesloten. Spoelt je wc bijvoorbeeld moeilijk door dan zal ons team dit normaliter in een uur tijd kunnen oplossen. We werken daarbij steeds met professioneel materiaal zodat we de leiding niet onnodig beschadigen. Uiteraard helpen we u niet alleen met het ontstoppen van uw toilet, ook voor het ontstoppen van uw douche, keuken, gootsteen of lavabo kan u bij ons terecht. We hanteren een vaste prijs voor het eerste werkuur en de verplaatsingskosten.

 

Ontstoppen riolering

Ons team helpt u graag met het ontstoppen van uw riool. Een rioolinspectie met camera kan indien nodig achterhalen waar uw riolering juist problemen vertoont.

Het kan wel eens gebeuren dat je riolering verstopt raakt. Dit merk je bijvoorbeeld aan het minder vlot doorstromen van het afvalwater en aan de kenmerkende rioollucht. Gelukkig zijn we bij Speedy Loodgieter uiterst bedreven in het ontstoppen van rioleringen. Tijdens dit ontstoppen wordt de eigenlijke riolering uiteraard niet beschadigd. Indien we niet meteen kunnen achterhalen waarom uw riool verstopt was dan kan u na het ontstoppen een rioolinspectie laten uitvoeren. Met behulp van een kleine camera zal deze inspectie van uw riool aantonen waar er zich juist problemen voordoen. De inzet van zo’n rioolcamera vergt de nodige expertise, daarom zijn er aan deze rioolinspectie wel extra kosten verbonden.

 

Ontstoppen afvoer

We helpen u bij het ontstoppen van de afvoer in keuken en douche door het reinigen van leidingen en afvoerbuizen. Hierna kan u de afvoerleidingen weer gebruiken.

Al meer dan twintig jaar houden we ons professioneel bezig met het ontstoppen van afvoerbuizen of afvoerleidingen. Zo’n verstopping van de afvoer ontstaat doorgaans door een cumulatie van allerlei soorten vuil in de leidingen. In de keuken zullen het vooral etensoverschotten zijn die zich opstapelen in uw keukenafvoer. De afvoerbuis van uw douche of bad raakt dan weer eerder verstopt door een combinatie van haar en zeepresten. Indien gewenst kan u na het ontstoppen aan de hand van een camera inspectie onderzoeken waar de afvoer juist problemen vertoont. Dit bijkomstig onderzoek van de leidingen zit niet in de normale prijs inbegrepen.

Putten, riolering en mazouttank reinigen

Vieze beerput, regenput of mazoettank? Wij reinigen zo’n regenwaterput, septische put of mazouttank snel en efficiënt. Via een rioolreiniging met een hogedrukreiniger kunnen we ook uw riool ontstoppen.

U kan ons steeds contacteren voor het reinigen van uw regenwaterput, beerput, septische put of mazouttank. Omdat je door je regenput te reinigen voorkomt dat er later schade ontstaat aan je leidingen is dit zijn prijs meer dan waard. Een goed gereinigde beerput voorkomt dan weer dat je je wc moet laten ontstoppen. Naast putreiniging doen we ook aan rioolreiniging. We zullen uw riool dan ontstoppen met behulp van een hogedrukreiniger. Ten slotte reinigen we ook nog tal van andere zaken. Hieronder een overzicht:

  • WC’s en septische putten
  • Regenwater- en vergaarputten
  • Vis- en zwemvijvers
  • Kelders en ondergrondse garages
  • Car- en truckwasplaatsen
  • Vetputten (organisch)

 

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78