Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Antwerpen

Speedy Loodgieter staat steeds 24 op 24 klaar voor een snelle reparatie, bv. van uw sanitair of centrale verwarming. Daarnaast kan u ons ook inschakelen als ontstoppingsdienst of klusjesdienst: voor een dakrenovatie, een ventilatie onderhoud of kleine elektriciteitswerken bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn actief in de gehele regio Antwerpen (arrondissementen Antwerpen, Mechelen en Turnhout).

Loodgieter en klusjesdienst – 24 op 24 beschikbaar in de regio Antwerpen

Speedy Loodgieter staat 24 op 24 klaar voor interventies in de regio Antwerpen. Een dringend probleem, zoals een defecte boiler, centrale verwarming of sanitair apparaat kan onze klusjesman snel ter plaatse oplossen. Valt uw cv of sanitair apparaat niet meer te redden? Geen probleem, onze loodgieter kan ook optreden als installateur. We zorgen er dan voor dat het nieuwe apparaat veilig wordt aangesloten. Dit alles in de regio Antwerpen. U kan ons daarnaast ook contacteren voor minder dringende zaken: aardgas installeren, een gaskeuring, betonboringen, een badkamerrenovatie, het jaarlijks onderhoud van uw centrale verwarming, kleine elektriciteitswerken, rioleringswerken,... Tot slot zijn we ook actief als schoorsteenveger en klusjesdienst. In de provincie Antwerpen bedienen we de regio's Antwerpen, Turnhout en Mechelen.

 

Ontstoppingsdienst – wc, riool, gootsteen,… ontstoppen in Antwerpen

Is uw wc, gootsteen of douche verstopt? Onze ontstoppingsdienst weet raad. Met professionele tools ontstoppen we het sanitair apparaat in kwestie zonder daarbij de leiding te beschadigen. Soms kan de verstopping zich ook voordoen in de riolering, iets wat je o.a. merkt aan de typische rioolgeur. Ook hier kunnen we de leidingen van uw riool makkelijk ontstoppen. Geen last van een verstopping maar wel van geurhinder? Met behulp van een rookgenerator kunnen we de oorzaak opsporen waarna we de geurhinder kunnen elimineren. Al deze diensten worden aangeboden in de provincie Antwerpen, meer specifiek in de regio's Antwerpen, Mechelen en Turnhout. Onze vaste prijzen zijn van toepassing wanneer de ontstopping binnen het uur verholpen kan worden. Voor de meer hardnekkigere ontstoppingen – ontstoppingen die langer dan een uur werk vergen – stijgt de prijs per half uur extra. Wil je tot slot met behulp van camera inspectie je riolering onder de loep nemen dan kan dit voor een kleine toeslagprijs. Zo'n rioolinspectie wordt doorgaans aangeraden wanneer je riool meermaals is vastgelopen. Onze ontstoppingsdienst is 24 op 7 beschikbaar en dit in de regio's Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

 

Ventilatie reinigen – ventilatiesysteem onderhoud in Antwerpen

Het regelmatig laten reinigen van je ventilatiesysteem is een goede gewoonte. De afgevoerde lucht bevat immers deeltjes vet en stof die zich aan de binnenkant van je ventilatiekanalen hechten. Omdat deze deeltjes een uitstekende voedingsbodem zijn voor bacteriën is een jaarlijks onderhoud aangewezen. Wij voeren zo'n onderhoud uit in de gehele provincie Antwerpen (regio's Antwerpen, Mechelen en Turnhout). De kosten variëren naargelang het type ventilatiesysteem dat we moeten reinigen en het aantal ventilatiekanalen. Een mechanische ventilatie reinigen zal minder kosten dan wanneer we een wtw (warmte terug winning) systeem moeten schoonmaken, dit laatste systeem is qua onderhoud immers veel complexer. Meer weten? Bel ons dan vrijblijvend voor een offerte in Antwerpen, Mechelen of Turnhout.

 

Dakrenovatie - dakherstellingen en dakwerken in Antwerpen

Ontstaan er vochtplekken op uw plafond en muren dan heeft u mogelijk last van een lek in uw dak. Onze dakwerker weet gelukkig perfect hoe hij zo’n lekkage kan opsporen. Vervolgens zal hij het beschadigde dak dan trachten te herstellen of – indien nodig – vernieuwen. Ook voor andere dakwerken of dakherstellingen in de provincie Antwerpen kan u ons 24/7 contacteren. We denken dan bijvoorbeeld aan de reparatie van een lekkende dakgoot. Het herstellen van een lekkende dakgoot is iets dat je het best zo snel mogelijk laat doen: het kan leiden tot waterschade en er bestaat een reële kans dat je dakgoot na verloop van tijd zozeer beschadigd is dat je deze zal moeten vervangen door een nieuwe. Een andere service die we aanbieden is dakrenovatie. Dit hoeft niet per se te betekenen dat we uw dak volledig zullen vervangen: we kunnen ook een nieuw dak bovenop het reeds bestaande dak plaatsen. Wilt u meer weten over onze diensten? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte in de provincie Antwerpen. Onze diensten worden aangeboden in de regio's Antwerpen, Mechelen en Turnhout.

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78