Speedy Loodgieter
Contacteer Speedy Loodgieter
O- en W-Vlaanderen | Vl-Brabant | Antwerpen | Limburg

Loodgieter Alveringem

Zoekt u een loodgieter, ontstoppingsdienst of klusjesdienst? We staan 24 op 24 klaar om ieder dringend probleem op te lossen. Het herstellen van uw centrale verwarming of sanitair, een dakrenovatie, kleine elektriciteitswerken, een ventilatie onderhoud,… we doen het allemaal en dit o.a. in Alveringem.

Heeft u dringend een loodgieter nodig?
Bel 0495 56 37 78

 Speedy Loodgieter: 24 op 24 beschikbaar voor ieder dringend probleem, o.a. in Alveringem.

Er zijn zo van die problemen waar u best niet te lang mee wacht. We denken dan bijvoorbeeld aan een lek, een verstopping, een elektriciteitspanne of een defecte centrale verwarming. Speedy loodgieter staat 24 op 24 klaar, o.a. in Alveringem. Zo kunnen we in principe ieder dringend probleem snel en efficiënt oplossen.

 Sanitair: lekkende kraan – kelder leegpompen – badkamerrenovatie in Alveringem

Last van een lekkende kraan of andere vormen van wateroverlast? Onze vaklui komen snel ter plaatse om uw sanitair te repareren en wanneer uw kelder vol water staat kunnen we deze leegpompen. Tot slot staan we u ook bij met minder urgente zaken zoals de renovatie van uw badkamer. Een badkamerrenovatie kan ook gedeeltelijk gebeuren: onze installateur zal het gewenste sanitair apparaat dan correct aansluiten. Deze service wordt o.a. geleverd in Alveringem.

 Centrale verwarming: herstelling en onderhoud in Alveringem

Zeker bij koude temperaturen is een defecte centrale verwarming alles behalve aangenaam. Gelukkig staat Speedy Loodgieter steeds 24/7 klaar om uw cv weer te herstellen. Ook voor het (wettelijk verplicht) jaarlijks onderhoud van uw centrale verwarming kan u bij ons terecht. Onze installateur kan tot slot ook een nieuwe cv aansluiten. Meer weten? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte in Alveringem.

 Klusjesdienst: klusjesman aan huis in Alveringem

Onze klusjesdienst staat steeds 24/7 klaar om u te helpen met al uw kleine klusjes. Heeft u een muur die geschilderd of uitgebroken moet worden, een lamp die moet worden aangesloten of een tuin die wel eens een onderhoud verdiend? Onze klusjesman komt graag bij u in Alveringem langs om de klus te klaren.

 Kleine elektriciteitswerken, o.a. depannage van elektriciteit in de regio Alveringem

Onze vaklui kunnen u ook steeds helpen met allerlei kleine elektriciteitswerken. Een service die we in dit geval vaak leveren is het een depannage van de elektriciteit. Ook helpen we u met elektriciteitsaansluiting: naast het plaatsen van een elektriciteitskast of het aansluiten van huishoudelijke apparaten helpen we ook met de installatie van stopcontact of wisselschakelaar. We doen dit alles o.m. in de regio Alveringem.

 Boiler: installatie, reparatie en onderhoud in Alveringem

Begint uw boiler te lekken of valt hij onverwacht uit? Speedy loodgieter staat 24/7 klaar om uw boiler te repareren. In sommige gevallen kan het dan voordeliger zijn om een nieuwe boiler te kopen, onze installateur kan dit apparaat dan steeds correct komen aansluiten. Tot slot kan u ons ook contacteren we voor het wettelijk verplichte, tweejaarlijks onderhoud van uw gasboiler. Wenst u meer informatie? Bel ons dan vrijblijvend voor een offerte in Alveringem.

 Rioleringswerken – reparatie of renovatie riool in Alveringem

Wanneer u last heeft van traag wegstromend afvalwater of een typische rioolgeur dan ligt het probleem mogelijks bij uw riolering. Een renovatie of reparatie is dan aangewezen. Ons team staat steeds 24/7 paraat voor zo’n rioleringswerken. Ook kunnen we sanitiare apparaten op een correcte manier aansluiten op uw riool. Voor een offerte in Alveringem kan u ons vrijblijvend bellen.

 Ontkalken van boiler of waterleiding – urinesteen verwijderen – regio Alveringem

Verkalking treft vooral boilers, leidingen en toiletten. Hier zijn heel wat nadelen aan verbonden: ze laten ontkalken is daarom geen overbodige luxe. Bij een boiler leidt verkalking tot rendementsverlies, een waterleiding verliest debiet en in een wc vormt er zich stinkende urinesteen. Wilt u deze kalkaanslag professioneel laten verwijderen, dan kan u ons hier steeds voor contacteren, we doen dit o.a. in de regio Alveringem.

 Schoorsteenveger – schoorsteen vegen in Alveringem

Om schoorsteenbrand te voorkomen laat je je schouw best om het jaar reinigen. Ook zal het stookproces in zo’n gereinigde schoorsteen veel efficiënter verlopen. Soms is het schoorsteenvegen zelfs wettelijk verplicht. Onze schoorsteenveger komt dit klusje met veel plezier klaren – u kan hem 24/7 contacteren in de regio Alveringem.

 Onderhoud zonnepanelen – zonnepanelen reinigen in regio Alveringem

Hoewel natuurlijke elementen uw zonnepanelen in zekere zin automatisch reinigen doet u er toch goed aan om van tijd tot tijd over te gaan tot een grondig manueel onderhoud. Sneeuw en regen zullen het paneel immers nooit voor de volle 100% schoonmaken waardoor je al snel krijgt af te rekenen met rendementsverlies. Omdat je bij het onderhouden van je zonnepanelen ook speciale schoonmaakmiddelen nodig hebt, laat je dit best over aan een professional. U kan ons steeds bellen voor een offerte. We zijn o.a. actief in de regio Alveringem.

 Aardgas: gasleiding en gasketel installeren, keuren en repararen te Mortsel

Speedy loodgieter is ook actief als aardgas installateur. Naast het installeren van uw aardgas doen we ook aan gaskeuring. U ontvangt telkens het gas certificaat dat verplicht is bij een gasaansluiting. Heeft u last van een defecte gasleiding, gasketel of ander onderdeel van uw gasinstallatie en wilt u dit laten repareren? Geen probleem! We komen ook in Alveringem om dit soort werken uit te voeren.

 Ontstoppingsdienst – wc, riool, gootsteen, douche,… ontstoppen in Alveringem

De leiding van een wc, gootsteen of douche kan gemakkelijk verstopt raken. Soms kan een verstopping ook heel uw sanitair stelsel aantasten, met name wanneer de verstopping te zich in uw riolering bevindt. In beide gevallen kan onze ontstoppingsdienst de boel vakkundig ontstoppen. Onze vaste prijzen voor ontstoppingen zijn van toepassing op het eerste werkuur. Een ontstopping kan soms echter hardnekkig zijn. Wanneer het ontstoppen niet lukt binnen dit eerste uur stijgt de totale prijs per half uur extra. Meer weten over de kosten? Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte in Alveringem.

 Camera inspectie van riool – rioolinspectie in Alveringem

Heeft u de laatste tijd meermaals last gehad van verstoppingen in uw riool? Dan is het geen slecht idee om met een camera een rioolinspectie uit te voeren. Aan de hand van zo'n inspectie kunnen we bekijken waar uw riolering kwetsbaar staat. Interesse in zo'n rioolinspectie? Vraag vrijblijvend een offerte voor de regio Alveringem.

 Geurdetectie – geurhinder opsporen in Alveringem

Heeft u last van rioolgeur zonder dat er sprake is van een verstopping? Dan kan ons team een geurdetectie uitvoeren om zo te achterhalen waar deze geurhinder vandaan komt. Dit opsporen gebeurt met behulp van een professionele rookgenerator. Nadat we de bron van geurhinder gevonden hebben kunnen we deze ook vakkundig verwijderen. We bieden deze service o.a. aan in Alveringem.

 Ventilatie: onderhoud van uw ventilatiesysteem in Alveringem

Het regelmatig laten reinigen van uw ventilatiesysteem is nodig omdat er zich na verloop van tijd heel wat bacteriën opstapelen in uw ventilatiekanalen. De kosten van zo'n onderhoud variëren naargelang de soort ventilatie. Een mechanische ventilatie reinigen zal minder kosten dan wanneer je een wtw installatie laat schoonmaken. Meer weten over onze onderhoud prijzen? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een offerte in Alveringem.

 Dakrenovatie, dakherstellingen en andere dakwerken in Alveringem

Problemen met uw dak? Onze dakwerker weet raad. Zo kan je ons steeds 24/24 contacteren voor een lekkende dakgoot. Laat je deze tijdig herstellen dan voorkom je dat je je dakgoot volledig moet vervangen. Ook kan u ons contacteren wanneer u een lek in uw dak wilt opsporen. Nadat we dit lek hebben opgespoord zullen we het dak waar nodig vernieuwen. Deze dakherstellingen kunnen desgewenst ook uitgebreid worden naar een volledige dakrenovatie. We bieden deze service onder meer aan in de regio Alveringem.

Heeft u dringend een ontstoppingsdienst of loodgieter nodig?
Bel 0495 56 37 78

Speedy Loodgieter - Lodewijk Dosfelstraat 9 - 9160 Lokeren - info@speedyloodgieter.be - T: 0495 56 37 78